söndag 30 januari 2011

Vilken helg!

I fredags drog jag och mina ex kollegor igång något vi planerat och längtat efter länge! Nämligen "Halv åtta hos mig" - vår alldeles egna version! En fredag i månaden under våren kommer vi träffas, och det går till precis som i TV programmet!
I december träffades vi på en frökväll där vi hade menyutdelningscermoni. Alla lämnade sina menyer, MEN dom får inte öppnas förren dagen innan vi ska hem till respektive värd/värdinna. Så i torsdags fick vi således öppna den första menyn, som vi väntat!
I fredags var det dax för den första kvällen, och denna gång var det Kicki som var värdinna! Först ut! Och hon klarade det med bravur!
Menyn för kvällen var som följer:
Förrätt
Halstrade pilgrimsmusslorBalsamicosmör med parmesankex.
Huvudrätt:
Rosastekt ankbröst serveras med jordärtskocksgratäng, cocktail-& rödvinssås med & karamelliserade fikon.
Efterrätt:
Vaniljpannacotta med limemarinerade färska bär.

Många flaskor sydafrikanskt vin till detta och underbart sällskap gjorde att kvällen var klockren!
Att vi sen drog vidare mot stan, och Grands premiär av 30+ gjorde det hela inte sämre! Shit vilket klockrent koncept!

Lördagen blev slapp och slö, men ack så skön!
Kvällen spenderades på Brämhults Ö! Det blev pizza, uppträndanden ( Ja tro de eller ej, men vi sjöng i mic, trots det nyktra tillstånd vi befann oss i), godis, cola, soffhäng och två riktigt bra filmer! Bröderna Karlsson, en svensk film som verkligen va riktigt bra, pinsam, rolig, känslosam, ja dom hade fått med allt! Och Shelter, grymt bra thriller! Rekommenderas starkt!

Och där va helgen över och jag flyger ToR till Lyon ikväll och därmed missar mina tre söndagsslöarprogram, Shear Genuis, Greek och One Tree Hill och även Solsidan :(
Tur att man kan playa!

Ha en skön söndag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar